Kiralık Jeneratör

Köseoğlu Kiralık Jeneratör – 0534 54 54 555

Kiralık Jeneratör hizmetleri sunan firmamız sizlere 8 yıldır güvenle kiralık jeneratör servisi sunmanın haklı gururunu yaşıyor. 18 araçlık mobil jeneratör filosu ve İstanbul’ un hem Anadolu Yakası, hem de Avrupa Yakasında ki farklı iki merkezden hareket edebilme kabiliyeti ile dilediğiniz noktasına 1 saat içerisinde jeneratör ulaştırabiliyor.

Evet tam 1 saat içinde İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası içinde Adalar dışında tüm ilçelere hizmet ulaştırabiliyoruz.
Destek personelimize telefonda siparişinizi iletirken kullanacağınız noktadaki cihazlardan bahsederseniz sizin için ideal jeneratör seçimini önerecektir.
Evet, jeneratör hizmeti saat başı ekstra ücretlendirmeye tabidir. Destek personelimiz bu konuda sizlere bilgilendirme yapacak ve ihtiyacınız olan sürede ne kadar sarfiyat yapılacağını hesaplayabilisiniz.
Evet, bünyemizdeki 18 adet mobil jeneratör ile aynı anda 18 farklı noktada hizmet sunabiliriz.

kiralık-mobil-jeneratör-koseoglu-kiralik-jenerator

Mobil Jeneratör Kiralama Organizasyonu , dizel jeneratör gruplarından oluşan geniş ürün yelpazesi ve deneyimli kadrosu ile yurtiçi ve yurtdışı jeneratör hizmeti vermektedir.
Dönemsel ve sürekli enerji ihtiyaçlarınızı karşılamada; keşif, montaj, servis ve nakliye çözümleri ile paket servis sunabilen Mobil Jeneratör Kiralama Organizasyonu , 30 kVA – 550 kVA arasında  jeneratör filosuyla hizmet vermektedir.

Köseoğlu Mobil Jeneratör Kiralama

Firması olarak İstanbul genel merkezli olup tüm Türkiye genelinde enerji ihtiyaç duyulan her ortamda sizlere mobil araçlarımızla enerji sağlamakta olup sizlerin mennuniyeti için hizmet vermekteyiz. Firmamız günlük, haftalık, aylık mobil jeneratör kiralama üzerine hizmet vermekteyiz.

  • Ücretsiz Nakliye İmkanı
  • Teminatsız
  • Hemen Kullanıma Hazır
  • En iyi Fiyat Garantisi
  • %100 Müşteri Memnuniyeti

Jeneratör kiralama işlemlerinizi aşağıdaki telefondan yapabilirsiniz..

İletişim : 0 534 545 45 55

Kaynak:

https://kiralikjeneratorkiralama.wordpress.com/

https://www.instagram.com/kiralik_jenerator/

https://www.facebook.com/Kiral%C4%B1k-Jenerat%C3%B6r-109710507363302